WorkCycles Uitverkoop (Sale)!

Nu is je kans om een super mooie en degelijke WorkCycles stadsfiets met 20% korting te kopen. Wij hebben nog wat fietsen met iets oudere specificaties (2007-2008 modellen) en het is gewoon tijd om ze uit onze winkels te krijgen. Er is, trouwens, helemaal niks mis mee meet deze fietsen. Ze verschillen alleen maar in enkele details van onze nieuwste uitvoeringen: bijvoorbeeld mischien een andere velgtype, een gewone dynamo of 7 versnellingen IPV 8 versnellingen.

We hebben een redelijk breed assortiment van modellen, frame types en maten beschikbaar o.a. omafiets, opafiets, kruisframe heren (pastoorfiets) en dames, transport dubbele stang en abdij (een andere type kruisframe). De meeste fietsen zijn martzwart maar eer zijn ook enkele in hoogglans.

De uitverkoop loopt totdat de oude fietsen op zijn of 31 december 2008. Nu staan deze fietsen in beide winkels maar we gaan ze allemaal naar de Lijnbaansgracht winkel verhuizen.

Bel of gewoon langskomen om een fiets uit te zoeken:

 • WorkCycles Lijnbaansgracht: (0)20 522 6000
 • WorkCycles Veemarkt: (0)20 689 7879
 • Stadsfietsen op WorkCycles’ website

  And now in English for our foreign friends…
  Now is your chance to purchase a beautiful, tough WorkCycles city/utility bike with a 20% discount. We still have some bikes with older specifications (2007-2008 models) and its simply time to get them out of our stores. There is, incidentally, absolutely nothing wrong with these bikes. They differ only in certain details from our latest bicycles: for example maybe another rim type, a standard dynamo or 7 speeds instead of 8 speeds.

  We have a reasonably broad range of models, frame types and sizes available including the oma, opa, kruisframe men’s (pastoor or cross-frame) and ladies, transport double-tube and abbey (another type of cross-frame). Most of these bikes are matte black though a few are gloss black.

  The sale runs until the old model bikes are gone or 31 December 2008. The bikes are currently divided between the two shops but we’ll move them all to the Lijnbaansgracht shop.

  Call or just stop by to find a bike for you:

 • WorkCycles Lijnbaansgracht: +31 (0)20 522 6000
 • WorkCycles Veemarkt: +31 (0)20 689 7879
 • City bikes on WorkCycles’ website

  Leave a Reply