WorkCycles Jordaan vestiging is nu echt open


Na enkele maanden van verbouwing is onze prachtige 2e vestiging in de gezellige Jordaan (Lijnbaansgracht 32-B) nu open. De originele WorkCycles winkel in de Veemarkt (Oostelijke Eilanden) blift ook open.

In beide winkels kun je fietsen (stadsfietsen, transportfietsen en bakfietsen) bekijken, uitproberen, aanschaffen of huren. Beide locaties zijn tevens volledig uitgerust om u te voorzien van service, en voor het doen van reparaties en aanpassingen aan uw fiets. Weet wel dat Workcycles fietsen bij ons voorrang hebben, echter ook transportfietsen van andere kwaliteitsmerken zijn we bereid te onderhouden. Voor service en verhuur is het verstandig van tevoren even te bellen voor een afspraak.

Bij de nieuwe Lijnbaansgracht vestiging hebben we ongeveer 5 keer zoveel ruimte als in de Veemarkt dus kunnen we een grotere assortiment bakfietsen en transportfietsen in de showroom houden. Meer verhuurbakfietsen zijn ook beschikbaar.

Op de WorkCycles contact pagina kun je een kaart vinden. Let op: De Lijnbaansgracht is een lange straat en we zitten bijna in de noordelijke hoek, vlakbij de Westerstraat en Lindengracht.

De verbouwing van dit oude pand nam heel veel werk, voornamelijk dooor ons uitgevoerd. Ben je nieuwsgierig over hoe beroerd het pand aanvankelijk eruitzag. Kij hier.

Leave a Reply