Bakfietsen bij Kindercentrum Jan, Loris & Marie

de redding kdv bakfiets met kinderen in de bak zes kinderen in de bak van een deredding kdv bakfiets Kinderen klimmen uit de bak van een deredding KDV bakfiets Een kind klimt door de zijkant van een de redding kvd

Vandaag hebben we Kindercentrum Jan, Loris en Marie en Delft bezocht, waar ze enkele De Redding KDV bakfietsen in dienst hebben om kinderen op te halen en naar huis te brengen.

De kinderen vinden het (natuurlijk) geweldig, vaak zingen of andere leuke dingen doen in de bak. Acht kleine kinderen or zes grotere kinderen en hun tassen, jassen enzovoort passen in de bak. Hun ouders en andere bewoners van Delft blijken het ook hartstikke leuk te vinden en de leiders van Jan, Loris en Marie vinden dat hun bakfiets bezorgdienst hun kindercentra een stuk aantrekkelijker maakt.

Kindercentrum Jan, Loris en Marie heeft in de laatste paar jaar een heel systeem ontwikkeld om de kindervervoerbakfietsen veilig, gemakkelijk en economisch te gebruiken. WorkCycles heeft de De Redding KDV kindervervoerbakfiets aan wel een paar kinderopvang centra verkocht, maar Jan, Loris en Marie zijn zeker de grootste en meest ervarende gebruikers. Wilt u meer leren? Neem gerust contact op met WorkCycles, de bakfiets specialist.

Leave a Reply